Termékek Menü
+36 (52) 460404

CP-Symbols elemtár

88.000 Ft + ÁFA ( 111.760 Ft )
Cikkszám: 020045044b
Raktári állapot: Raktáron

CP-Symbols építészeti, gépészeti, épületgépészeti és villamos tervek készítéséhez, egy választott elemtár.

.

Termékleírás


 

 

 

Egy választható szakági szimbólumtárat tartalmaz a csomag.

CP-Symbols projektek létrehozásához használható szimbólumkönyvtárakat tartalmaz különböző ágazatok számára. 4 modul érhető el: CP-Symbols Mechanical, Architectural, HVAC & Piping és az Electrical.

Az átfogóbb szolgáltatásokat nyújtó CADprofi program szintén tartalmazza a vonatkozó CP-Symbols modulokat (pl. a CADprofi Electrical számos további funkciókkal és könyvtárakkal rendelkezik valamint tartalmazza a CP-Symbols Electrical könyvtár szimbólumait). A CP-Symbols több CAD program alatt is működik.

Könnyű használni

A CP-Symbols egy szimbólum könyvtár, közvetlenül a CAD programba integrálva. A program kényelmes, felhasználó-barát felülete lehetővé teszi az azonnali használatot, drága szoftver oktatás nélkül. Ennek köszönhetően a CP-Symbols-t gyakran használják tervezők, mérnökök ugyanúgy, mint azok, akik csak alkalmanként dolgoznak CAD rajzokkal.

 

Átfogó funkciók

A CP-Symbols számos modulból áll és ennek köszönhetően különböző ágazatok használhatják a számukra hasznos szimbólum könyvtárakat. Minden modul külön-külön, vagy bármilyen kombinációban telepíthető. A következő modulok állnak rendelkezésre:

  • CP-Symbols Mechanical
  • CP-Symbols HVAC & Piping
  • CP-Symbols Electrical
  • CP-Symbols Architectural

A CADprofi program telepítése után hozzáférhetünk a CP-Symbols eszköztárhoz.

 

 

 

 

 

Maximális kompatibilitás

Világszerte már több tízezer felhasználó választotta és használja a CP-Symbols rendszert, ezért mindig gondosan ügyelünk arra, hogy megőrizzük a teljes kompatibilitást más CAD rendszerekkel minden egyes új verziónk kiadásakor. A CP-Symbols automatikusan konfigurálja magát, hogy optimális kompatibilitást biztosítson bármely választott szoftverkörnyezettel (AutoCAD, CADian, progeCAD, stb.). A CP-Symbols-al készült rajzok teljesen kompatibilisek a DWG és DXF formátumokkal, és bármilyen CAD szoftverrel szerkeszthetőek anélkül, hogy ehhez szükség lenne a CADprofi alkalmazásra. Az online frissítés lehetővé teszi minden felhasználó számára az azonnali hozzáférést a legfrissebb tartalomhoz.


Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények
A CADprofi szoftver a következő alap CAD programokhoz áll rendelkezésre
AutoCAD® 2000 vagy magasabb (32/64bit)
AutoCAD® Architectural 2000 vagy magasabb
AutoCAD® MEP 2008 vagy magasabb
AutoCAD® Mechanical 2000 vagy magasabb
Egyes IntelliCAD alkalmazások, mint a CADian 2017 (2014) Pro
Alkalmazható operációs rendszerek a 32/64 bit Win 10, 8-7, Win Vista vagy XP.
,

Letölthető demók és dokumentumok