Termékek Menü
+36 (52) 460404

CADian 2021 Professional upgrade 2014-2012-ről

49.500 Ft + ÁFA ( 62.865 Ft )
Cikkszám: 2003801-21-14upgr
Raktári állapot: Raktáron

Általános 2D 3D CAD program magyar és angol programfelülettel, DWG/DXF kezelése

.


db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 800!

Termékleírás

   

Már 18 éve a hazai piacon!
A CADian 2021 Professional (IntelliCAD alapú) professzionális általános 2D/3D tervező program magyar és angol felülettel.

A tervező program tulajdonságai és kezelése hasonlóak az AutoCAD®  programéval.

Letölthető változat és örökös licenc.

 
 
 
 

Próbaváltozat letöltése: 

30 napos díjtalan TRIAL letöltéséhez kattintson a fenti termékleírás soron az alábbi képpel illusztrált feliratos hasábra!

Vagy kattintson az alábbi linkre a 30 napos próbaverzió eléréséhez:

CADian 2021 Professional próbaverzió letöltéséhez kattintson ide

CADian magyar nyelvű kézikönyv  ide kattintva letölthető

CADian 2021 tervező program kiemelt tulajdonsáságai és összehasonlító táblázat  ide kattintva olvasható.


Több száz könnyen kezelhető eszköz

CADian 2020 Professional kiemelt tulajdonságok
 • Építész, gépész, villamos terveket és közmű hálózatot tervező szakemberek  általános célú 2D/3D tervező programja.  CADian 2020 Professional
 • Természetes fájlformátuma a DWG, amikor megnyit egy  DWG/DXF fájlt, akkor nincs fájl konverzió, és nincsenek elveszett adatok. 
 • Meglévő CAD ismeretekkel azonnal dolgozhat vele, nincs hosszas betanulás.
 • Felhasználói felülete opcionálisan angol vagy magyar nyelvű, és magyar nyelvű PDF kézikönyv leírással.                                                                                                                                    A nagyításhoz kattintson a képbe.
 • Az ára és frissítése rendkívül kedvező, ezért kedvelt CAD eszköz a  magántervezői, kis- és középvállalati felhasználói körben, de gyakori a többpéldányos vagy hálózatos alkalmazása nagyvállalatok, közművek és oktatási intézetek esetében is.

  CADian 2021 magyar és angol verzió fontosabb tulajdonságai:

 • Nagy rajzfájlok megnyitása megnövelt sebességgel, és ennek gyors kezelése
 • 3D szilárdtest, felület és hálómodell fájlok megnyitása, létrehozása
 • A régebbi dwg/dxf verziók páratlan kétirányú kompatibilitása a legújabb (2020) verzióig.
 • Kiváló kompatibilitás a CAD (AutoCAD) fájlokkal
 • AutoCAD 2018 (-2020) DWG/DXF/DWF, DGN, DAE, IGES, STEP fájlok megnyitása
 • Ugyanazt a parancsstruktúrát és dwg kiterjesztést használja, mint az AutoCAD (támogatja a Microstation DGN formátumát is)
 • Támogatja az AutoCAD menüjét (MNU), párbeszédpanelt (DCL), szkript (SCR) és szimbólumkönyvtárat. CADian 2020 Pro
 • Külső szakmai modulok (építész, gépész, villamos, geodéta) fogadása, beépítése
 • A felhasználói felület megfelel az AutoCAD környezetének.
 • Támogatja és lehetővé teszi az AutoCAD gyorsbillentyűinek importálását.   
 • PDF, SVG, WMF, EMF, WMF, BMP, STL, DGN, DAE, IGES, STEP fájlok exportja
 • Importálja és egyből szerkeszthetővé teszi a vektoros PDF rajzi dokumentumokat
 • 2D és 3D PDF export
 • 3D nyomtatás támogatása STL formátum kezelésével
 • PDF, DGN és DWG alávetített kép fólia
 • CAD betűtípusok automatikus átalakítása
 • Megnyitja megtekintésre a 3D modelleket, de ezek tovább nem szerkeszthetők
 • Windows 10 (64 bit) kompatibilitás (32 bites rendszerekre is telepíthető)
 • Továbbfejlesztett raszter kép támogatás
 • Továbbfejlesztett OLE funkciók
 • Kötegelt plottolás (Multi Plot)
 • Az Autolisp, a Visual Lisp, a VBA és az ADS nyelvek támogatottak
 • A világ egyik legkedvezőbb árú CAD-motorja

 Teljesítmény megnövelése:

 • Megnövelt teljesítmény, amikor több külső hivatkozás dolgozok együtt
 • Megnövelt teljesítmény pdf fájl létrehozásához, és a pdf fájl méretének csökkentéséhez
 • Megnövelt kiválasztási képesség a rajzokban komplex blokkokkal
 • Megnövelt eltolás (pan) és zoom sebesség nagy fájlok esetére is
 • Új CASHFILES a külső elrendezési adatok gyors bekapcsolási teljesítmény és memória felhasználási képesség javítására   

 További terméktulajdonságok ismertetése:

1. Kiváló DWG/DXF kompatibilitás

A CADian természetes fájlformátuma a DWG, tehát amikor megnyit egy meglévő AutoCAD®DWG fájlt (R11-től R2018-2020-ig), akkor nincs fájl konverzió, és nincsenek elveszett adatok. A CADian gondo skodik a magas fokú CAD kompatibilitásról  más rangos CAD termékek felé, valamint az AutoLISP és az ADS fejlesztő eszköz készletekről.  Ez azt jelenti, hogy azonnal nekifoghat a munkájának a bevált DWG/DXF fájlok, parancsok és alkalmazások felhasználásával.    

2. Kivételes produktivitás

A CADian akadálytalan Microsoft Windows integrációt ajánl fel, valamint páratlan tulajdonságokat, amelyek - a gördülékeny munkát támogatják, beleértve azt a képességet, hogy akár több rajzot is megnyithat egyszerre; a Rajz Intézővel (Drawing Explorer) áttekintheti, és könnyedén kicserélheti a rajzának tartalmát a fogd és vidd módszerrel; a menüket, az eszköztárakat testreszabhatja magának - és ehhez nincs szüksége programozásra. Köszönhetően az ActiveX integrációnak, zavartalanul beszúrhat egy CADian rajzot (vagy annak csak egy részét) a Microsoft Office alkalmazásba, vagy egy Visio 2000 Technical Edition vázlatba.

3. A CADian program által nyújtott előnyök

Kedvező áron megvásárolhat egy nagy teljesítményű CAD programot, amely kompatibilis a DWG fájl formátummal és más CAD alkalmazásokkal. Más sok jó tulajdonsággal rendelkező alacsony árú CAD programok inkább a bevált saját formátumukat alkalmazzák, mintsem a már meglévő DWG standardot használnák.  A CADian alacsony ára miatt mindenki számára megnyílik az a lehetőség, hogy a DWG fájlok közvetlen felhasználója legyen, vagy akár létrehozzon saját DWG fájlokat is.

• A CADian tervező program támogatja a közismerten használt AutoCAD parancssort. A felhasználók használhatják azt az ezernyi programot, amelyet az AutoLISP, ADS és a VBA fejlesztő eszközök támogatnak.

• Digitalizáló eszköz. Nagyon sok tervező iroda telepített digitalizáló eszközöket a CAD -es munkacsoportjukba. Azoknak a CAD  csoportoknak, amelyek használják a digitalizálót mint input eszközt, a CADian támogatja a tablet módot és a tablet menü használatát a parancssoron keresztül.

Természetes DWG támogatás, dwg fájlokat beleértve R11 -R2018 (2019) a CADian a DWG/DXF fájlait használja a közvetlen tároláshoz így, ha bármelyik rajz az AutoCAD® DWG/DXF R11 - R2018 (2020) formátumban van tárolva, meg lehet nyitni, módosítani, és adatvesztés nélkül elmenteni. CADian 2021 importálja a régebbi DWG/DXF fájlokat is.

A CADian tervező program támogatja az MNU menüket, dialógus paneleket (DCL), fontokat (SHX), szkripteket (SCR), és a CAD szimbólum könyvtárakat, így könnyen átviheti a  megszokott AutoCAD környezetet a CADian programba és folytathatja a munkáját.

• Biztosítja más elterjedt CAD programokkal környezetével és rajzaival való kompatibilitást.                                                                            

Raszterképek megjelenítése  (opcionális)
A CADian 2021 raszterkép kezelője menedzseli a raszterképekből álló fájlokat a rajzokban, mint a szkennelt fájlok vagy fotók. A támogatott formák a BMP, CALS (cg4, gp4, cal, g4), GIF, JPG, PCX, TIF, TIFF, DAT, HRF, TGA, PNG, RAS, RLC, BIL. Több képet tud csatolni a rajzához, használva a  "detaching", "reloading" és "unloading" funkciókat. A CADian vektoros adatait és a  raszterképeket kombinálni lehet a rajzban a raszteres képek és a vektoros adatok között a sorrendet kezelve.

 

4. Hatékonyságot javító eszközök

Kirepülő eszköztár a raszter eszközökhöz (snapping). 
Kirepülő raszter eszköztár a vizuális megjelenítéshez, hogy sokkal hatékonyabban lássa meg és használja az entitások nevezetes pontjait.

Kirepülő eszköztár a raszter eszközökhöz (snapping). 
Kirepülő raszter eszköztár a vizuális megjelenítéshez, hogy sokkal hatékonyabban lássa meg és használja az entitások nevezetes pontjait.

3D modellezés és fotorealisztikus renderelés
A CADian 3D eszközeinek alkalmazásával könnyedén létrehozhat a 3D-s szilárdtest és 3D-s felületmodelleket. Megjelenítheti a takart vonalakat, az árnyalt vagy a 3D-s modellek teljesen renderelt verzióját, vagy a meglévő 3D-s könyvtárából előteremtheti azokat egy egyszerű kattintással. Megválaszthatja a professzionális megjelenítés minőségét a világítás, burkolóanyagok és a háttér opcióinak előzetes beállításával.  A CADian finom sugárkövető (raytracing) képességeivel professzionális 3D-s fotórealisztikus  ábrázolást tud létrehozni, az ehhez szükséges technológiát a Lightwork Design renderelő technika nyújtja.

ActiveX támogatás, beleértve a helyben editálást.

A CADian tervező program gondoskodik a helyben történő Microsoft objektumok szerkesztéséről, amelyeket a Microsoft Word-ben vagy a Microsoft Excel-ben írtak. Ez a helyben történő szerkesztési képesség lehetővé teszi, hogy  megossza az adatokat a különböző felhasználók vagy programok között.

A Rajz Intézővel (Drawing Explorer) kezelheti a fóliákat, blokkokat, vonaltípusokat és más dolgokat.
A CADian 2020 Intézője hasonló illesztőfelület, mint a Windows Explorer azért, hogy a felhasználók megkeressék a fóliákat, vonaltípusokat, szöveg stílusokat, blokkokat, nézeteket, koordinátákat (UCS), és így kiem
elve a rajzból  sokkal könnyebben kezelhetővé válik. Tehát a szükséges elemek a megnyitott rajzból kimásolhatók, másik rajzba mozgathatók, vagy eltávolíthatók.

Blokkok grafikus villámnézete. 
Ha egy megnyitott rajznak több blokkja van,  ezeket a beszúrt blokkokat  és formájukat a CADian Intéző megmutatja, hogy minél hatékonyabban és pontosabban tudjon dolgozni.

Munka több megnyitott CAD rajzzal (Multiple-Dokument Interface)
CADian 2020-ban korlát nélkül nyithat meg rajzokat kisebb memória- felhasználással. Kiválaszthatja a fájlt egy dialógusablakból  [Open] from [File] vagy egyszerűen belehúzhatja a rajzfájlt a CAD -be.

Valós idejű eltolás és méretváltoztatás (Pan&Zoom).
CADian lehetővé teszi, hogy valós idejű eltolást és méretváltoztatást végezzen a rajzon. Ezekkel a funkciókkal könnyebben és produktívabban nézhet, valamint navigálhat a CAD rajzában.

Szkript makrofelvevő.
Hasonlóan az Ms Word makróihoz, a szkriptek tartalmazzák azt, amit begépelt, beleértve a  parancsneveket, beállításokat és koordinátákat. A CADian teljes mértékben támogatja a szkript parancsnyelvet. A CADian azonban további jó néhány szkript fejlesztést szolgáltat, amely a hatékonyabb munkavégzést támogatja.

Korlátlan undo/redo.
Végezze a munkáját úgy, hogy szabadon próbálja ki az ötleteit a rajzában. A CADian-nal korlát nélkül végezheti az "Undo" és a "Redo" szerkesztési akcióit.

Visual Basic for Applications (VBA) (opcionális, COM standard).
A CAD program tartalmazza a Microsoft Visual Basic, Applications Edition (VBA) implementációs eszközt. Egy fejlesztési környezet, amellyel a Visual Basic alkalmazásokat egyszerűsíti annak létrehozásánál és végrehajtásánál.

A menük és eszköztárak testreszabása.
A CADian támogatja az
MNU menüket , dialógus ablakokat (DCL), fontokat (SHX), szkripteket (SCR), szimbólum könyvtárakat, ezek révén könnyen átveheti a megszokott AutoCAD környezetét a CADian-ba és folytathatja a munkáját a kedvelt rajzoló környezetben.  A CADian menüket, a funkció billentyűket és parancsazonosítókat szintén újradefiniálhatja.

 


Referenciák

CADian Professional programot vásároltak (válogatott lista)

F&F Mérnökiroda Kft., Novoserv Zrt., Frank Hungária Kft., S-CAN Bt., Losonczi Kft., Vakond Kft., NEFER Mérnökiroda Kft., Bitcontrol Mérnök Iroda Kft., PIKOSYSTEM Zrt., SCH-Automatika Kft., Contireg Mérnökiroda Kft., Tűzoltó és   Műszaki Mentő Kft., Freudenberg Simmeringe Kft., Vasfém-Forg-Ker Kft., Tóth Fűtéstechnika Kft., J.P. ’98’ Fűtéstechnika Kft., Indicon Kft., Curian Kft., Élinvest Kft., D-ÉG Radiátorgyártó Kft., ELAN-CNC Lemez-megmunkáló Kft., Kelet Kábel Kft., MICRO-TOP Kft., Messer Hungarogáz Kft. URBIS-LIFT Kft., H+H Dunaforg Kft. (7 pl.) , Bit-Comp 2000 Kft., VLCAD Kft., Kazinc Távhő Kft., Vértes Erőmű ZRt. (6 pl + 4 MECHQ), ABO TECH ZRt., Ózdi Távhő Kft, Tenkesvíz Kft., Komló-Víz Kft., Fővárosi Vízművek Zrt. (7 pl. hálózati +2pl), Északdunántúli Vízmű Zrt., Tarjánhő Szolgáltató Kft., Főkert Nonprofit Zrt., ISD Power Kft., (5 pl hálózati +1 pl), Vector Kft., Oventrop Magyarország Kft., ÉSZAKÚT Kft., Bramac Kft., Thermo-Épgép Kft., Projector Kft., Műszer Automatika Kft., (5 pl hálozati) eMOUNT Kft., O&V Mobilia Kft., Taligas Bt., Hole Hajó Kft., Hunguest Hotels Zrt., (2 pl) GEODKART Kft., KARTORANJR Kft., Geomontan Kft., Univer Coop Zrt., Fejérvíz ZRt., Geotrend Kft., (5 pl), Energover Kft., Cortex Kft., VILLFER Kft., DV-Épszolg Kft., Contex Kft., Kunhegyesi Víz- és Csatornamű Kft., Metrisystem Kft., Total-Balance Kft.(4 pl), Tiszamelléki Mélyépítő Kft., Geo-Logika Kft., Geo-Gamma Kft, Mezőfi Hidraulika (2pl), FVM ASzK - Szentesi Tagintézmény (oktatás 11 pl), Szolnoki Szolgáltatási Szakképző Szakiskola (oktatási 11pl.) Kecskeméti Műszaki Szakképző Iskola (oktatási 25 pl.), Horváth Gábor Környezetmérnöki Kft., PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft.(10 pl.), Huntraco Zrt., (3 pl), Aventurin Mérnökiroda Kft., Tubus Kft., NUPON Elektronika Bt., Borosgépész Bt., Verzál-Terv Bt., LAMI 2003 Kft., Erbslöh Hungária Kft. (2 pl),  Blauform Kft., WS Consulting Kft., IMMERGAS HUNGÁRIA Kft., Rutin Kft. (25 pl.), Hevesgép Kft., D.E.Á.K. Irányítástechnika Kft., Jüllich Glas Holding Zrt. (2 pl), Cortex Kft., Eco-Log-Ing Bt., Diana Holding Kft., Timpanon Kft., BMT Mérnökiroda Kft., Épszám Kft., Székesfehérvár Polgármesteri Hivatal, OMS Környzetvédelmi Kft. (2 pl),  KTA Kft., Akuplan Bt., Aqua Vella Kft., STB-Terv Hálózattervező Bt., N-Ergo Kft., Control AID Kft., H.I.X Kft.,  Geo-Meridián Kft. (2pl), H.R. Profix Konzol Kft. (2pl), Közmű-, Út- és Épülettervező Kft., SzigetCom Kft (2 pl) Metalforg-Tec Kft. (3pl.), KEVIÉP Hungary Kft. (5 pl), Nagypál Terv Kft. (2pl), Vasterv Trade Bt., Michelin Hungária Kft., Sárospataki Polgármesteri Hivatal (2 pl), Multinox Kft (5 pl), Koonsys Távközlési Kft. (5 pl hálózati), HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Kft., (10 pl hálózati +10 pl), ProCopPlan Kft., (5 pl hálózati), Eagle Industry Hungary Kft. (5 pl hálózati), Best-Tool Kft. (13 pl), Mould Tech Kft., Wing Zrt., (7 pl), Csaba Metal Zrt. (5 pl hálózati), Gyárépszer Zrt. (5 pl hálózati + 5 pl), FTV Geotechnikai, Geodéziai Zrt., (2pl+Cogo), Giro-Geodézia Bt., Nyírségvíz Zrt. (7 pl hálózati), BorsodCHEM Zrt (25 pl hálózati +2 pl),  Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. (15 pl hálózati +2 pl), RayNet Kft (5 pl hálózati), Frank Hungária Kft (5 pl hálózati), Mould Tech Kft. (5 pl hálózati), Víz és Csatornaművek Zrt. (3 pl), Inno Water Zrt. (2pl), Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft. (2 pl) B-Consulting Kft (7 pl), Zaj Rendszerház Kft (5 pl), Coordum Kft. (2 pl), enmech Kft (5 pl hálózati) és még további felsorolás nélkül több mint ezer egyéni és társas vállalkozó alkalmazásában.


CADprofi bővítő modulok és szimbólumtárak

A CADprofi szaknodul sorozattal bővítheti az AutoCAD®, AutoCAD® LT, CADian 2021 (2020, 2017) Professional alapverziókat. A bővebb magyar leírások megtekintéséhez kattintson az alábbi szövegre:


MECH-Q gépészeti bővítő modulok angolul

A MECH-Q terméksorozattal egy sor gépészeti alkalmazással bővítheti az AutoCAD®, AutoCAD® LT, CADian Professional alapverziókat. A gyártó /ASVIC/ bővebb angol leírásának megtekintéséhez kattintson a szövegre:

Gépészeti (Mechanical),

Csővezeték tervező (Piping),

Hűtő, szellőztető és klíma rendszer  (HVAC Ducting),

Acélszerkezet tervező (Structural)Cogo geodéziai bővítő  modulok angolul:

Land Development Suite for CADian #slSurvey and Cogo with Digital Terrain Modeling and Road design/

Survey and Cogo Suite for CADian /Survey and Cogo with Digital Terrain Modeling and DTM Profile Cutter/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények a CADian 2021-hez
Operációsrendszer Microsoft Windows 10, 64 Bit
Microsoft Windows 8 / 8.1, 32 / 64 Bit
Microsoft Windows 7 SP1 , 32 / 64 Bit
CPU i5 (i7 javasolt)
Memória 8 GB vagy több
Display felbontás 1360x768
Lemez terület 4GB
NET Framework, NET Framework Version 4.0
Internet használat a regisztrációhoz
,

Újabb Tulajdonságok

Fájlok kezelése

 • Megnyitja, elmenti, és dolgozik az R2018-2020 verziójú dwg/dxf fájlokkal.
 • Exportálja az STL, DAE, DGN, IGES, STEP, 3D .pdf fájlt.
 • Exportált 2D.pdf fájlként, tartalmazza az új tömörítési módokat, képeket, kép kivágásokat, és gradiens sraffokat.
 • Importálja és szerkeszthetővé teszi a vektoros PDF fájlokat.  
 • .pdf, dwg, és .dgn alávetített kép fólia, az új támogatás magába foglalja a monokróm, halvány, a háttérszín igazítás, bemutatás és a vágás tulajdonságait.  
 • Exportálás .bmp fájlba támogatva a virtuális stílusokat.
 • A  CADian több verziója tartalmazza a .dgn fájlok megnyitásának, létrehozásának és szerkesztésének képességét.

 

Teljesítmény továbbfejlesztése

 • Megnövelt teljesítmény, amikor több külső hivatkozással dolgozik együtt.   
 • Megnövelt teljesítmény PDF létrehozáshoz és a .pdf fájl méretének csökkentéséhez.
 • Megnövelt kiválasztási képesség a rajzokban komplex blokkokkal.
 • Megnövelt eltolás (pan) és zoom sebesség nagy rajzfájlok esetére is.
 • Új CACHEFILES a külső cache elrendezési adatok gyors bekapcsolási teljesítmény és memória felhasználás javítására.

 

Szöveg

 • Új bekezdéses szöveg szerkesztő lehetővé teszi, hogy többsoros szöveget helyben szerkesszen.
 • Azonban nem minden bekezdéses szövegszerkesztő tulajdonság kerül végrehajtásra az új szerkesztőben.
 • Váltás a régebbi bekezdéses szövegszerkesztő dialógus ablakára, állítsa a  MTEXTED rendszer változót az "oldeditor" állásba.
 • Az új Field parancs lehetővé teszi, hogy mezőt hozzon létre a bekezdéses szöveghez.

 

     Munka entitásokkal

 • Új dialógus ablak a REFEDIT parancshoz és új  – REFEDIT parancs.
 • Új dialógus ablak a ARRAY parancshoz és új -ARRAY parancs.
 • Új TEXTTOFRONT parancs a szöveg mozgatáshoz, méretekhez, mutatókhoz és más entitásokhoz.

 

Rajzok megtekintése és renderelése

 • Felhasználók, akik előzőekben használták a  Ctrl + Left egérkattintást, hogy megragadják a keringetéshez, most már a Shift + Middle egérbillentyűt (vagy görgőt) kell használni a kattintáshoz és a keringetéshez. Ctrl + Left egérgomb kattintást és megragadást a mozgatáshoz és másoláshoz kell használni a kiválasztott elemeket. 
 • Új integráció az Artisan Renderer-rel, egyes CADian verzió lehetővé teszi hogy a modellekről gyorsan fotorealisztikus képet készítsen, felhasználva az előre beállított sokféle anyagot és fényviszonyokat, kombinálva az egyedi fények beállítási képességével és a valósághű anyagokkal.  
 • Új parancsok VPMAX és VPMIN lehetővé téve, hogy maximalizálja és minimalizálja a nézetablakokat.

 

API-k (Alkalmazói program interfész)

 • CADian használja a Teigha  4.1.1 verziót az Open Design Alliance-től.
 • Frissített .NET API új funkciókkal.
 • .NET pluginok most már automatikusan tölthetők.
 • Sok új LISP funkció.

 

További funkciók

 • A CADian verziók szalagos eszköztárral rendelkeznek, a szalag panelbővítőket tartalmaz, amelyet testre lehet szabni a CUSTOMIZE parancs felhasználásával.
 • Entitás snap az alávetítéshez most elérhető felhasználva az Options parancsot.
 • BCOUNT parancs megszámolja a blokkokat a kiválasztási szetben.
 • IMAGEFRAMEMODE parancs kezeli, hogy a kép keretek láthatók és nyomtathatók legyenek.
 • Parancssori parancsok: -MENU és -MENULOAD.

Rendszerváltozók:

 • Hozzáadott vagy frissített: ARTISANLICENSE, AUDIONOTETOOLTIP, BLOCKCACHE, CACHEFILES, CACHEMAXFILES, CACHEMAXTOTALSIZE, DGNOSNAP, DRAWINGTYPE, DTEXTED, DWFOSNAP, HYPERLINKBASE, LAYLOCKFADECTL, ORBITPREVIEWDELAY, PDFOSNAP, RENDERPLANARENTS, SHOWGRIPMENUS, SKETCHMODE, UNDERLAYFADEDEFAULT, WNDCUSDLGPOS, WNDCUSDLGSIZE, WSAUTOSAVE, XDWGFADECTL, XFADECTL.