Termékek Menü
+36 (52) 460404

CADian 2020 Pro hálózati 1 licenc

145.000 Ft + ÁFA ( 184.150 Ft )
Cikkszám: 2003701-2020H-1l
Raktári állapot: Raktáron

Általános 2D 3D CAD program magyar és angol programfelülettel, DWG/DXF kezelése

.

Termékleírás

   

Már 17 éve a hazai piacon!

A CADian 2020  Professional hálózatos általános 2D/3D tervező magyar és angol felülettel.

A számítógépes hálózaton a CADian számos példányban telepíthető, de egyidejűleg csak 1 vásárolt példányszám használata engedélyezett. Ebben az esetben több számítógépre telepíthető a program, de csak 1 helyen futhat egyidőben, amennyire a licenc alapján a jogosultság van.

 

Letölthető változat és örökös licenc.


CADian 2020 próbaváltozat letöltése:

30 napos díjtalan TRIAL letöltéséhez kattintson a fenti termékleírás soron az alábbi képpel illusztrált feliratos hasábra!

Vagy kattintson az alábbi linkre a 30 napos próbaverzió eléréséhez:

CADian 2020 Professional próbaverzió letöltése PDF

        CADian magyar nyelvű kézikönyv  ide kattintva letölthető

CADian 2020 tervező program kiemelt tulajdonságai és összehasonlítő táblázat  ide kattintva  olvashatók.


Több száz könnyen kezelhető eszköz

CADian 2020 Professional kiemelt tulajdonságok
 • Építész, gépész, villamos terveket és közmű hálózatot tervező szakemberek  általános célú 2D/3D tervező programja.  CADian 2020 Professional
 • Természetes fájlformátuma a DWG, amikor megnyit egy  DWG/DXF fájlt, akkor nincs fájl konverzió, és nincsenek elveszett adatok. 
 • Meglévő CAD ismeretekkel azonnal dolgozhat vele, nincs hosszas betanulás.
 • Felhasználói felülete opcionálisan angol vagy magyar nyelvű, és magyar nyelvű PDF kézikönyv leírással.                                                                                                                                    A nagyításhoz kattintson a képbe.
 • Az ára és frissítése rendkívül kedvező, ezért kedvelt CAD eszköz a  magántervezői, kis- és középvállalati felhasználói körben, de gyakori a többpéldányos vagy hálózatos alkalmazása nagyvállalatok, közművek és oktatási intézetek esetében is.

  CADian 2020 magyar és angol verzió fontosabb tulajdonságai:

 • Nagy rajzfájlok megnyitása megnövelt sebességgel, és ennek gyors kezelése
 • 3D szilárdtest, felület és hálómodell fájlok megnyitása, létrehozása
 • A régebbi dwg/dxf verziók páratlan kétirányú kompatibilitása a legújabb (2019) verzióig.
 • Kiváló kompatibilitás a CAD (AutoCAD) fájlokkal
 • AutoCAD 2018 (2019) DWG/DXF/DWF, DGN, DAE fájlok megnyitása
 • Ugyanazt a parancsstruktúrát és dwg kiterjesztést használja, mint az AutoCAD (támogatja a Microstation DGN formátumát is)
 • Támogatja az AutoCAD menüjét (MNU), párbeszédpanelt (DCL), szkript (SCR) és szimbólumkönyvtárat. CADian 2020 Pro
 • Külső szakmai modulok (építész, gépész, villamos, geodéta) fogadása, beépítése
 • A felhasználói felület megfelel az AutoCAD környezetének.
 • Támogatja és lehetővé teszi az AutoCAD gyorsbillentyűinek importálását.   
 • PDF, SVG, WMF, EMF, WMF, BMP, STL, DGN, DAE fájlok exportja
 • 2D és 3D PDF export
 • 3D nyomtatás támogatása STL formátum kezelésével
 • PDF, DGN és DWG alávetített kép fólia
 • CAD betűtípusok automatikus átalakítása
 • Megnyitja megtekintésre a 3D modelleket, de ezek tovább nem szerkeszthetők
 • Windows 10 (64 bit) kompatibilitás (32 bites rendszerekre is telepíthető)
 • Továbbfejlesztett raszter kép támogatás
 • Továbbfejlesztett OLE funkciók
 • Kötegelt plottolás (Multi Plot)
 • Az Autolisp, a Visual Lisp, a VBA és az ADS nyelvek támogatottak
 • A világ egyik legkedvezőbb árú CAD-motorja

 Teljesítmény megnövelése:

 • Megnövelt teljesítmény, amikor több külső hivatkozás dolgozok együtt
 • Megnövelt teljesítmény pdf fájl létrehozásához, és a pdf fájl méretének csökkentéséhez
 • Megnövelt kiválasztási képesség a rajzokban komplex blokkokkal
 • Megnövelt eltolás (pan) és zoom sebesség nagy fájlok esetére is
 • Új CASHFILES a külső elrendezési adatok gyors bekapcsolási teljesítmény és memória felhasználási képesség javítására   

 További terméktulajdonságok ismertetése:

1. Kiváló DWG/DXF kompatibilitás

A CADian természetes fájlformátuma a DWG, tehát amikor megnyit egy meglévő AutoCAD®DWG fájlt (R2.5-től R2013-ig), akkor nincs fájl konverzió, és nincsenek elveszett adatok. A CADian gondo skodik a magas fokú CAD kompatibilitásról  más rangos CAD termékek felé, valamint az AutoLISP és az ADS fejlesztő eszköz készletekről.  Ez azt jelenti, hogy azonnal nekifoghat a munkájának a bevált DWG/DXF fájlok, parancsok és alkalmazások felhasználásával.    

2. Kivételes produktivitás

A CADian akadálytalan Microsoft Windows integrációt ajánl fel, valamint páratlan tulajdonságokat, amelyek - a gördülékeny munkát támogatják, beleértve azt a képességet, hogy akár több rajzot is megnyithat egyszerre; a Rajz Intézővel (Drawing Explorer) áttekintheti, és könnyedén kicserélheti a rajzának tartalmát a fogd és vidd módszerrel; a menüket, az eszköztárakat testreszabhatja magának - és ehhez nincs szüksége programozásra. Köszönhetően az ActiveX integrációnak, zavartalanul beszúrhat egy CADian rajzot (vagy annak csak egy részét) a Microsoft Office alkalmazásba, vagy egy Visio 2000 Technical Edition vázlatba.

3. A CADian program által nyújtott előnyök

Kedvező áron megvásárolhat egy nagy teljesítményű CAD programot, amely kompatibilis a DWG fájl formátummal és más CAD alkalmazásokkal. Más sok jó tulajdonsággal rendelkező alacsony árú CAD programok inkább a bevált saját formátumukat alkalmazzák, mintsem a már meglévő DWG standardot használnák.  A CADian alacsony ára miatt mindenki számára megnyílik az a lehetőség, hogy a DWG fájlok közvetlen felhasználója legyen, vagy akár létrehozzon saját DWG fájlokat is.

• A CADian tervező program támogatja a közismerten használt AutoCAD parancssort. A felhasználók használhatják azt az ezernyi programot, amelyet az AutoLISP, ADS és a VBA fejlesztő eszközök támogatnak.

• Digitalizáló eszköz. Nagyon sok tervező iroda telepített digitalizáló eszközöket a CAD -es munkacsoportjukba. Azoknak a CAD  csoportoknak, amelyek használják a digitalizálót mint input eszközt, a CADian támogatja a tablet módot és a tablet menü használatát a parancssoron keresztül.

Természetes DWG támogatás, dwg fájlokat beleértve R11 -R2018 (2019) a CADian a DWG/DXF fájlait használja a közvetlen tároláshoz így, ha bármelyik rajz az AutoCAD® DWG/DXF R2.5 - R2018 (2019) formátumban van tárolva, meg lehet nyitni, módosítani, és adatvesztés nélkül elmenteni. CADian 2020 importálja a régebbi DWG/DXF fájlokat is.

A CADian tervező program támogatja az MNU menüket, dialógus paneleket (DCL), fontokat (SHX), szkripteket (SCR), és a CAD szimbólum könyvtárakat, így könnyen átviheti a  megszokott AutoCAD környezetet a CADian programba és folytathatja a munkáját.

• Biztosítja más elterjedt CAD programokkal környezetével és rajzaival való kompatibilitást.                                                                            

Raszterképek megjelenítése  (opcionális)
A CADian 2020 raszterkép kezelője menedzseli a raszterképekből álló fájlokat a rajzokban, mint a szkennelt fájlok vagy fotók. A támogatott formák a BMP, CALS (cg4, gp4, cal, g4), GIF, JPG, PCX, TIF, TIFF, DAT, HRF, TGA, PNG, RAS, RLC, BIL. Több képet tud csatolni a rajzához, használva a  "detaching", "reloading" és "unloading" funkciókat. A CADian vektoros adatait és a  raszterképeket kombinálni lehet a rajzban a raszteres képek és a vektoros adatok között a sorrendet kezelve.

 

4. Hatékonyságot javító eszközök

Kirepülő eszköztár a raszter eszközökhöz (snapping). 
Kirepülő raszter eszköztár a vizuális megjelenítéshez, hogy sokkal hatékonyabban lássa meg és használja az entitások nevezetes pontjait.

Kirepülő eszköztár a raszter eszközökhöz (snapping). 
Kirepülő raszter eszköztár a vizuális megjelenítéshez, hogy sokkal hatékonyabban lássa meg és használja az entitások nevezetes pontjait.

3D modellezés és fotorealisztikus renderelés
A CADian 3D eszközeinek alkalmazásával könnyedén létrehozhat a 3D-s szilárdtest és 3D-s felületmodelleket. Megjelenítheti a takart vonalakat, az árnyalt vagy a 3D-s modellek teljesen renderelt verzióját, vagy a meglévő 3D-s könyvtárából előteremtheti azokat egy egyszerű kattintással. Megválaszthatja a professzionális megjelenítés minőségét a világítás, burkolóanyagok és a háttér opcióinak előzetes beállításával.  A CADian finom sugárkövető (raytracing) képességeivel professzionális 3D-s fotorealisztikus  ábrázolást tud létrehozni, az ehhez szükséges technológiát a Lightwork Design renderelő technika nyújtja.

ActiveX támogatás, beleértve a helyben editálást.

A CADian tervező program gondoskodik a helyben történő Microsoft objektumok szerkesztéséről, amelyeket a Microsoft Word-ben vagy a Microsoft Excel-ben írtak. Ez a helyben történő szerkesztési képesség lehetővé teszi, hogy  megossza az adatokat a különböző felhasználók vagy programok között.

A Rajz Intézővel (Drawing Explorer) kezelheti a fóliákat, blokkokat, vonaltípusokat és más dolgokat.
A CADian 2020 Intézője hasonló illesztőfelület, mint a Windows Explorer azért, hogy a felhasználók megkeressék a fóliákat, vonaltípusokat, szöveg stílusokat, blokkokat, nézeteket, koordinátákat (UCS), és így kiem
elve a rajzból  sokkal könnyebben kezelhetővé válik. Tehát a szükséges elemek a megnyitott rajzból kimásolhatók, másik rajzba mozgathatók, vagy eltávolíthatók.

Blokkok grafikus villámnézete. 
Ha egy megnyitott rajznak több blokkja van,  ezeket a beszúrt blokkokat  és formájukat a CADian Intéző megmutatja, hogy minél hatékonyabban és pontosabban tudjon dolgozni.

Munka több megnyitott CAD rajzzal (Multiple-Dokument Interface)
CADian 2020-ban korlát nélkül nyithat meg rajzokat kisebb memória- felhasználással. Kiválaszthatja a fájlt egy dialógusablakból  [Open] from [File] vagy egyszerűen belehúzhatja a rajzfájlt a CAD -be.

Valós idejű eltolás és méretváltoztatás (Pan&Zoom).
CADian lehetővé teszi, hogy valós idejű eltolást és méretváltoztatást végezzen a rajzon. Ezekkel a funkciókkal könnyebben és produktívabban nézhet, valamint navigálhat a CAD rajzában.

Szkript makrofelvevő.
Hasonlóan az Ms Word makróihoz, a szkriptek tartalmazzák azt, amit begépelt, beleértve a  parancsneveket, beállításokat és koordinátákat. A CADian teljes mértékben támogatja a szkript parancsnyelvet. A CADian azonban további jónéhány szkript fejlesztést szolgáltat, amely a hatékonyabb munkavégzést támogatja.

Korlátlan undo/redo.
Végezze a munkáját úgy, hogy szabadon próbálja ki az ötleteit a rajzában. A CADian-nal korlát nélkül végezheti az "Undo" és a "Redo" szerkesztési akcióit.

Visual Basic for Applications (VBA) (opcionális, COM standard).
A CAD program tartalmazza a Microsoft Visual Basic, Applications Edition (VBA) implementációs eszközt. Egy fejlesztési környezet, amellyel a Visual Basic alkalmazásokat egyszerűsíti annak létrehozásánál és végrehajtásánál.

A menük és eszköztárak testreszabása.
A CADian támogatja az
MNU menüket , dialógus ablakokat (DCL), fontokat (SHX), szkripteket (SCR), szimbólum könyvtárakat, ezek révén könnyen átveheti a megszokott AutoCAD környezetét a CADian-ba és folytathatja a munkáját a kedvelt rajzoló környezetben.  A CADian menüket, a funkció billentyűket és parancsazonosítókat szintén újradefiniálhatja.

 


 

CADprofi bővítő modulok és szimbólumtárak

A CADprofi szaknodul sorozattal bővítheti az AutoCAD®, AutoCAD® LT, CADian 2020 (2017, 2014) Professional alapverziókat. A bővebb magyar leírások megtekintéséhez kattintson az alábbi szövegre:


MECH-Q gépészeti bővítő modulok angolul

A MECH-Q terméksorozattal egy sor gépészeti alkalmazással bővítheti az AutoCAD®, AutoCAD® LT, CADian Professional alapverziókat. A gyártó /ASVIC/ bővebb angol leírásának megtekintéséhez kattintson a szövegre:

Gépészeti (Mechanical),

Csővezeték tervező (Piping),

Hűtő, szellőztető és klíma rendszer  (HVAC Ducting),

Acélszerkezet tervező (Structural)Cogo geodéziai bővítő  modulok angolul:

Land Development Suite for CADian #slSurvey and Cogo with Digital Terrain Modeling and Road design/

Survey and Cogo Suite for CADian #slSurvey and Cogo with Digital Terrain Modeling and DTM Profile Cutter/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények a CADian 2020 Professional hálozatos változathoz
Licencszervert támogató operációs rendszerek
- Windows 7, 8 vagy 10 32 vagy 64 bit
- Windows Vista 32 bit SP2 vagy újabb
- Windows Vista 64 bit SP2 vagy újabb
- Windows XP 32 vagy 64 bit SP2 vagy újabb
- Windows 2008 Server R2
- Windows 2008 Server
- Windows 2003 Server R2
- Windows 2003 Server
Microsoft Windows 2000/XP/Vista/ Win 7, 8, 10 vagy Windows NT 4.0 [Javasolt Win 64bit]
Processzor Pentium i5 vagy i7
Vistánál, Win 7, 8, 10-nél 4GB, javasolt az ettől nagyobb]
Internetkapcsolat a termékregisztrációhoz.

Referenciák:

 Fővárosi Vízművek Zrt. (7 pl. hálózati +2pl),   ISD Power Kft., (5 pl hálózati +1 pl),, Műszer Automatika Kft., (5 pl hálozati)   Koonsys Távközlési Kft. (5 pl hálózati), HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Kft., (10 pl hálózati +10 pl), ProCopPlan Kft., (5 pl hálózati), Eagle Industry Hungary Kft. (5 pl hálózati), Best-Tool Kft. (13 pl),  Csaba Metal Zrt. (5 pl hálózati), Gyárépszer Zrt. (5 pl hálózati + 5 pl), Nyírségvíz Zrt. (7 pl hálózati), BorsodCHEM Zrt (25 pl hálózati +2 pl),  Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. (15 pl hálózati +2 pl), RayNet Kft (5 pl hálózati), Frank Hungária Kft (5 pl hálózati), Mould Tech Kft. (5 pl hálózati),   enmech Kft (5 pl hálózati), Energia Nóvum Kft (5 pl hálózati), ISD Power Kft (5 pl hálózati), Pirazol Kft (5 pl hálózati), KEVIÉP Kft (15 pl. hálózati) társas vállalkozások alkalmazásában.