Termékek Menü
+36 (52) 460404

TurboCAD Professional 2020

330.000 Ft + ÁFA ( 419.100 Ft )
Cikkszám: 01002741-2020
Raktári állapot: Raktáron
Kiváló minőségű általános célú 2D/3D CAD program.

Termékleírás

 


TurboCAD Professional 2020

A TurboCAD Professional gyakorlott 2D/3D felhasználók részére készült. Több száz rajzeszközt ad, egy opcionális AutoCAD®-hez hasonló 2D rajzfelülettel és parancssorral, dinamikus input kurzorral, 3D felület modellező eszközzel, fotorealisztikus rendereléssel és kiterjedt fájl támogatással.

Letölthető változat és örökös licenc.


Angol nyelvű kézikönyv pdf:

2500 oldalas angol nyelvű kézikönyv pdf letöltése Platinum, Expert, Deluxe és Designer verziókhoz (pdf 150 Mb)

Próbaváltozat letöltése:

15 napos díjtalan TRIAL letöltéséhez kattintson az alábbi PRÓBAVERZIÓK linkre!

A TurboCAD Platinum 2020 próbaverziójának (TRIAL) letöltését a PRÓBAVERZIÓK menüben találja. 


Megfizethető 2D/3D CAD tapasztalt felhasználók számára

A TurboCAD Professional a tapasztalt 2D / 3D CAD felhasználók számára készült, akik már ismerik az AutoCAD-et

A TurboCAD megkönnyíti a szellemi tulajdonának megőrzését és munkájának megosztását. A TurboCAD Professional támogatja a 3D modellek PDF-ben történő 3D-s exportját, amely interaktív módon tekinthető meg az Acrobat Reader szoftverrel. A felhasználók akár 35 fájlformátumot is megnyithatnak, beszúrhatnak vagy beágyazhatnak, és akár 28 féle formátumban exportálhatnak, beleértve a .DWG, .DXF fájlokat (az R14-től 2017-ig, beleértve az AutoCAD® Architecture bővítményeket is), .SKP (SketchUp ™) .3DM (Rhinoceros®), .3DS (Autodesk® 3ds Max®), IGES, STEP, .OBJ, COLLADA (.DAE - export); és még sok más.

Kiváló eszköz azoknak, akik az AutoCAD-et, AutoCAD LT-t, vagy egy  erősen hasonló alternatívát keresnek. A TurboCAD Professional magában foglalja a 2D-s rajzolást, a 3D felület modellezést, a fotorealisztikus renderelést és széleskörű CAD fájltámogatását. TurboCAD Professional szintén tartalmazza az AutoCAD®-lhez hasonló 2D rajzoló felhasználói felületet opcióként a parancssort és a dinamikus input kurzort, amely leegyszerűsíti az áttérést az AutoCAD-ről. A TurboCAD Professional további professzionális eszközöket tartalmaz a termelékenység és az együttműködés érdekében. 

 Kiemelt tulajdonságok:

  • Tervező eszközök a 2D/3D rajzoláshoz, modellezés, méretezés, szövegezés és kiegészítések.
  • Könnyű megtanulni és használni a varázslók beállításával, környezetérzékeny súgó, raszterek (fogópontok), segédek az illesztésekhez, és fogópont-alapú szerkesztés.
  • AutoCAD®-hez hasonló 2D rajzoló felhasználói felület opciókkal, mint parancssor és dinamikus input kurzor.
  •  2D rajzoló és szerkesztő eszközök, mint a 2D geometria és méret kényszerek.
  • Felület modellező eszközök, mint a 2D/3D Boole-ok, kihúzás, forgatás, seprés és továbbiak.
  • Építészeti tervező eszközök, beleértve a parametrikus építészeti objektumokat,  metszeteket és elevációkat, házépítő varázslót, jegyzékek kezelése és a többi.
  • Fotorealisztikus renderelés, anyagok és világítások a látványos prezentációk készítéséhez.
  • Belső adatbázis és egyedi adatok, külső adatbázis kapcsolat, External Database Connectivity, és irányított felhő támogatás.
  • Kiterjesztett fájlmegosztás opciók, mint az  AutoCAD® 2020 .DWG és .DXF, SketchUp .SKP, .STL a 3D nyomtatáshoz és a többi!

 

Hatékony felhasználói felület és teljesítmény

Ha kezdők vagyunk a TurboCAD használatában, olyan funkciók, mint például a teljesen testreszabható kezelőfelület, beleértve az opcionális AutoCAD®-szerű 2D rajzoló felületet is, segíteno fognak Önnek az indulásnál. Több időt takaríthat meg a fogó (handle) alapú szerkesztéssel, és a GPU-val gyorsító rajzoló motorral.

Design Director

Szervezze meg, érje el és fedezze fel a tervezési alternatívákat. A Design Director Paletta a rétegek, a rétegszűrők, a rétegkészletek létrehozására, a munkasíkok beállítására és mentésére, a megnevezett nézetek vezérléséhez és a munkafolyamat korszerűsítéséhez és a termelékenység növelése érdekében fejlett ellenőrzéseket biztosít.

2D tervezés és szerkesztés

A TurboCAD gazdag olyan professzionális 2D/3D tervezőeszközökben és rajzeszközökben, amelyek felgyorsítják a tervezést. Nézetek és nézetablakok létrehozása bármilyen méretben és alakban. Nyissa meg a kiterjedt papírteret és a nyomtatási lehetőségeket. Többféleképpen kijelölhető rajzeszközök, méretező eszközök stb.

3D felületmodellezés

A TurboCAD teljes körű 3D-s modellezési és szerkesztési eszközökkel rendelkezik, így ideális mind a kisebb összetettségű gépészeti szerelvények kialakításához.

Építészet és GIS

A TurboCAD olyan integrált építészeti eszközökkel rendelkezik, amelyek felgyorsítják a termelékenységet a tervezés és a szerkesztés során, illetve a meglévő, kompatibilis építészeti modellek dokumentációját. Az építészeti objektumok az AutoCAD® Architecture (ACA) programmal kompatibilisek, így az ACA bővítményekkel rendelkező .DWG modellek szükség szerint olvashatók, módosíthatók és dokumentálhatók.

Renderelés és vizualizáció

 
A TurboCAD Professional a LightWorks rajzoló és renderelő motorja a tervezési munkák gyorsítására és lenyűgöző bemutatók létrehozására való. Az anyagok, a fényerősség, a háttér környezetek, a fejlett renderelési stílusok és az alkalmazások továbbfejlesztése segíti a felhasználókat a valóságnak megfelelő fotórealisztikus megjelenítéshez.
 
Együttműködés / Fájltámogatás

A TurboCAD megkönnyíti a szellemi tulajdonának megőrzését és munkájának megosztását. A TurboCAD Professional támogatja a 3D modellek PDF-ben történő 3D-s exportját, amely interaktív módon tekinthető meg az Acrobat Reader szoftverrel. A felhasználók akár 35 fájlformátumot is megnyithatnak, beszúrhatnak vagy beágyazhatnak, és akár 28 féle formátumban exportálhatnak, valamint a .DWG/DXF 2020 fájlokat (beleértve az AutoCAD® Architecture bővítményeket is), .SKP (SketchUp ™) .3DM (Rhinoceros®), .3DS (Autodesk® 3ds Max®), IGES, STEP, .OBJ, COLLADA (.DAE - export); és még sok más.

Külső hivatkozások (Xrefs)

Az összes megnyitott és importált fájlformátum, a bitképek (raszteres) képek kivételével, külső hivatkozásként (Xref) is használhatók. A TurboCAD Xref vágást kínál több tucat fájlformátumhoz és az Xref-ekkel való összeállítását, továbbá ezek felrobbanthatók és szerkeszthetők. Az Xref rétegek könnyen kezelhetők, beleértve a rétegszűrőket is.

Az TurboCAD programok  kizárólagos jogú kereskedelmi képviselője Magyarországon
a SimTech Logisztika Kft.

Rendszerkövetelmények

Minimális rendszerkövetelmények
Magasabb generációs CPU 2 GHz vagy nagyobb sebességgel
4 GB RAM, W7-W10-nél /32 bites architektúra
8 GB RAM, W7-W10-nél / 64 bites architektúra
10 GB szabad merevlemez kapacitás
Szuper VGA (1024x768) megjelenítő
3D grafikus gyorsító kártya 2 GB GPU (javasolt 4 GB),
Monitor felbontás 1920 x 1080 True Colorral, ( vagy 4K megjelenítő WIN 10-nél)
64 bit rendszerekhez megfelelő grafikus kártya képességekkel, 2 GB GPU (javasolt 4 GB),
Windows /W7-W10
Internet kapcsolat a termék regisztrációjához
Flash Player 8 az oktatófilmek megtekintéséhez